rust, ruimte en een zwembad

Reviews over

Domaine Savoir Vivre 

Gîtes - Vakantiehuisjes

   vakantie vieren bij Nederlanders in Frankrijk

HaHieronder lees je een aantal reviews van onze domaine. Het zijn teksten uit ons gastenboek die in de gîtes liggen. Wij hebben rekening gehouden met de privacy.

 

Veel leesplezier! llo.

20220426_212157.jpg

Beste Nancy en Peter, wat hebben jullie een prachtige plek Wij hebben 3 dagen genoten van L'Etable. Wat een fijne comfortabele gîte. We hadden geen idee wat we moesten verwachten, het ontvangst was al heel prettig. We hebben alle dagen in en rond de gîte doorgebracht, we hadden al genoeg van het franse landschap onderweg gezien. En het was heerlijk weer. Je kunt ons zeker een keer terug verwachten als we weer naar Frankrijk reizen. Veel succes komend seizoen.

L'Etable 7-5-22

 

Lieve Nancy en Peter, "quelle belle vie ici". Wat heerlijk vertoeven hier! We zijn hier een week geweest, met volop zon als kadootje erbij. Genoten van de knusse smaakvol ingerichte retro gîte, met super comfortabele bedden, de 'salle à manger' en het heerlijke zwembad. Wat een prachtige omgeving ook met pittoreske dorpjes en rust. Dank je wel Nans voor je enorme gastvrijheid, kookkunst en vriendschap en wensen je/jullie nog veel geluk, succes en genot met jullie B & B, maar twijfel er niet aan dat dat gaat lukken. We gaan zeker terug komen! Bedankt en liefs 

L'Etable 16-5-22

IMG-20220612-WA0038.jpg

Beste Nans, dank voor de hartelijke ontvangst en de gezelligheid. Wat een mooie plek en zeker als je voor de rust komt. De mooie gîte is zo compleet ingericht er ontbreekt niets. Je menu verdient zeker een ster! Heel veel succes voor de toekomst.

Le Garage 16-5-22

Lieve Nancy et Peter, il était une fois...

Zo beginnen de meeste sprookjes. Het woord sprookje is de samenvatting voor de gîtes, de gastvrijheid en de prachtige rustige omgeving van waaruit wij dagelijks de mooiste uitstapjes hebben kunnen maken. Wij zijn 270 mooie omgevingsfoto's rijker en natuurlijk een geweldige herinnering! Wij zeggen...tot volgend jaar!

Liefs

La Cabane 21-5-22

IMG-20220610-WA0029.jpg
IMG-20220514-WA0011.jpg

Lieve Nans en Peter, onze vrienden hebben niets teveel gezegd! Wat een fantastische plek, rust en gezelligheid wat voor ons op dit moment heel belangrijk was. We komen zeker een keer terug, want wat een mooie stek. Ik hou direct van Nans, nooit binnen de lijntjes schrijven, daarbuiten mag ook. Tot gauw, dan wel niet hier, dan daar! 

Le Garage  21-5-22

Lieve Nans, wat hebben we een mooie vakantie gehad in jullie gîte. Alles perfect gestyled, prima voor elkaar tot in de perfectie. Heerlijk rustig hier, mooie omgeving, lekker zwembad, echt prima voor elkaar, fijne gastvrouw! Bedankt en veel succes.

L'Etable 20-5-22

IMG-20220606-WA0002_edited.jpg

Lieve Nans en Peter, wat een supermooie plek. Wat hebben jullie het voor elkaar. Wij zijn hier helemaal tot rust gekomen op onze reis door Frankrijk. Ben ook best jaloers hoor, ik kan mij voorstellen dat je hier supertrots op bent. Het is allemaal zo mooi geworden. Prachtig ingericht en van alle gemakken voorzien. Ikzelf werd helemaal blij van alle haken en kledinghangers...haha! Lieverds, heel veel succes in de toekomst, maar dat gaat helemaal goed komen! xxx

L'Etable 7-6-2022

Lieve Snans en Peter. Rust, ruimte en zwembad. Wat een heerlijke week met megalief lekker diner voor twee in de boomgaard ter ere van de verjaardag van mijn vriend! Dit is zo'n plekje waar iedereen een keer geweest moet zijn...maak jullie borst maar nat...stuur iedereen hier naartoe :-) Ontzettend bedankt! Liefs en Knuffel 

La Cabane 7-6-2022

20220430_173350.jpg
IMG-20220624-WA0016.jpg

Lieve Peter en Nancy, op de laatste avond nog de zon onder zien gaan achter de grote eik...geweldig! Maar 4 dagen zijn wij hier geweest, wel 4 heerlijke dagen. Het begon bij aankomst, bijpraten met Peter en Nans onder het genot van een bakkie. Daarna gelijk in het zwembad, het was heerlijk weer. We hebben lekker geslapen, uitgerust en hebben genoten van rust en ruimte. Roger en Marc hebben nog een diner bereid waar we samen met jullie van hebben genoten. Lekker eten, flesje wijn erbij...het was een hele gezellige avond. Peter en Nans, dit stukje Frankrijk was voor ons nog niet bekend, maar het is zeker de moeite waard! Veel succes met de verdere plannen. Dikke knuffel van ons! PS Nu hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige met smaak ingerichte gîtes, waarbij aan alles is gedacht, TOP!

Lieve Nans en Peter. Een beetje onverwacht en op het laatste momentkwamen we hier terecht. Maar wat een ontvangst kregen we!! Een prachtige plek en een flexibiliteit om dag na dag bij te boeken. We hebben het enorm geapprecieerd! Dank voor dit alles en misschien nog tot ziens!

La Cabane 10-6-22

IMG_20220522_135211~2.jpg
20220426_202244.jpg

Lieve Peter en Nancy, de onverwachte plekjes zijn de mooiste...en daar is jullie Domaine zeker een voorbeeld van. Het was voor ons een voorrecht om bij jullie te mogen logeren voor een weekje (way to short!) Wij hebben de rust gekregen die wij zochten, genoten van de prachtige omgeving, gezellig gepraat met jullie en de andere gasten, heerlijk getafeld. Kortom, ons volgende vakantieadres zal serieus uit de hoek moeten komen om dit te evenaren. Nans, heel veel respect en bewondering voor jou hoe jij dit hier op dit moment alleen moet redden! De mooie afwerking met kleine fijne dingen maken het plaatje compleet. En dat zijn jullie samen ook als koppel...mooi om te zien! Dank jullie wel om zo lief te zijn voor hondje Lex, die heeft de tijd van zijn leven gehad, zijn franse droom geleefd, dankzij Lily. Wij zeggen geen 'adieu' maar 'au revoir'!

Dikke Kus van ons uit België